Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Baba-mama klub a könyvtárban

2012.01.27

A Kalocsai Néplap 2012. január 27-i számának 7. oldalán jelent meg egy tudósításom egy baba-mama klub aktuális összejöveteléről (amely a Néplap weboldalán is elolvasható, ide kattintva):

 

Idén is folytatódik a népszerű sorozat

Baba-mama klub a könyvtárban

Január 19-én (csütörtökön) délután ismét megrendezték Kalocsán a Tomori Pál Városi és Főiskolai Könyvtár második emeletén – a Gyermekkönyvtár részlegben – a Baba-mama klub soron következő találkozóját, amelyen Fekete Andrea „Babi” óvónő mondókákat tanított a szép számban megjelent kisgyermekeknek és szüleiknek.

baba_mama_klub_340A mondóka-tanulás után kötetlen beszélgetés alakult ki a szülők között: amíg gyermekeik a könyvtárban lévő rengeteg játékkal játszottak, addig ők megbeszélték a gyermeknevelés örömeit, gondjait, tapasztalatokat cseréltek.

A kéthetente megrendezésre kerülő klub következő találkozója február másodikán, délután fél öttől, ugyanott, a könyvtár második emeletén lesz. Ez alkalommal a klub vendége Patik Enikő óvónő lesz, aki „Mesék a legkisebbeknek” címmel tart majd foglalkozást arról, hogy miért fontosak a mesék a gyerekeknek. Ha minden igaz, Enikő még ujj-bábozni is fog!

A könyvtár ez alkalommal is nagy szeretettel várja a kisgyermekes szülőket – gyermekeikkel együtt.

 

Dávid Attila

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.