Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játszóház a Művelődési Központban

2011.11.11

A Kalocsai Néplap 2011. november 11.-i számában, a 7. oldalon megjelent tudósításom, amely elolvasható a Néplap honlapján is, ide kattintva.

 

 

Játszóház a Művelődési Központban

A vártnál nagyobb érdeklődés

November 5-én, szombaton délután nagy sikerű Őszi Játszóházat rendezett Kalocsán a Művelődési Központ (Szent István király u. 36-38.). Lehet, hogy a nagy érdeklődés annak is köszönhető, hogy hetekkel korábban a Néplap hasábjain előre beharangoztuk ezt a rendezvényt, így – mint ahogy Tóth Emese főszervező elmondta – az előző (az októberi Állatok Világnapjához kapcsolódó) Játszóházhoz képest közel dupla annyian – nyolcvanöten: gyerekek és felnőttek vegyesen – vettek részt a foglalkozásokon. Nyolc különböző asztalnál készíthettek őszi ajándékokat, meglepetéseket: volt gyertyafestés, doboló őszmanó (ez sajtosdobozból készült), pompomból és zseníliából pók készítése, gyöngyfűzés, rejtvényfejtés, Márton-napi ablak- vagy ajtódísz készítése, célbadobós játék, őszi levelekkel díszített ceruzatartó összeállítása.

A következő alkalom, a Mikulás Játszóház december 3-án, szombaton délután 15 órától 17 óráig lesz a szokott helyen: a Művelődési Központ első emeletén. Remélhetőleg a résztvevők száma megint megduplázódik…

 

Dávid Attila

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.