Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Musical-est Kalocsán

2011.12.02

A Kalocsai Néplap 2011. december 2-i számának 12. oldalán megjelent tudósításom egy rendezvényről:

(A tudósítás szövege elolvasható a Néplap weboldalán is.)

 

A hangokba zárt élmény

Musical-est Kalocsán

November 22-én, kedden este a Szent István Gimnázium Dísztermében fellépett Serbán Attila, Vágó Zsuzsi, Vágó Bernadett és Szabó Dávid, akik több órán keresztül – két „felvonásban” – musical-részletekkel szórakoztatták a szép számú közönséget.

musicalest_260Az esten eredetileg Dolhai Attila is fellépett volna, de ő betegség miatt végül nem tudott eljönni – hiányát sikerrel pótolta a többi művész, akik ismert és kevésbé ismert részleteket énekeltek például a Miss Saigon című műből, de hallhattuk tőlük többek között a Mozart-ból a „Forog a tánc”-ot, Lévay Szilveszter Elizabeth-jéből a Halál és Elizabeth duettjét (a „Hogyha kell egy tánc”-ot), illetve Elizabeth nagydalát: az „Az már nem én lennék”-et, valamint Rudolf dalát: a „Bennem mint a tükörben”-t, de megszólaltatták a Halál és Rudolf duettjét: a „Ma nagyot nőtt az árnyék”-ot is, illetve Jézus Krisztus Szupersztár-ból a „Szupersztár”-t, vagy éppen a József és a színes szélesvásznú álomkabát-ból a „Börtönbe vethettek” kezdetű dalt. Sőt, a repertoárban szerepelt még a Rebecca-ból a „Palackba zárt idő” is, és még rengeteg, jobbnál jobb musical-részlet (az eddig felsoroltak körülbelül az előadás első harmadát tették csak ki, szóval bőven volt még előadott dal, amelyek felsorolásától helyszűke miatt most eltekintünk – aki az eddigiek alapján kedvet kapott a musical-hallgatáshoz, az jöjjön el a következő estre december 15-én 19 órakor Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra estjére).

A fellépő művészek elmondták, hogy akinek a musical-esttel kapcsolatos észrevétele vagy kívánsága van, az elküldheti a kalocsa@musicalest.hu e-mail címre. A helyszínen pedig – a szünetben – a vendégkönyvbe lehetett bejegyzést írni – a beírók között az előadás végén különböző ajándékokat (CD-t, belépőjegyet, dedikált plakátot) sorsoltak ki.

Akit pedig nem tudott kárpótolni ez az este, mert mindenféleképpen a most hiányzó Dolhai Attilára lett volna kíváncsi, az se keseredjen el: Attila nemsokára Kalocsára látogat a Gipsyland zenekarral.

 

Dávid Attila

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.